Hoppa över sidnavigationen

Julmarknad Zetas

lördag 24 nov

 

Den 24 november 2018 åker vi med buss till Julmarknad på Zetas.En av årets absoluta höjdpunkter tycker vi.

Butiken och Årstidstorget fylls till bredden av kransar, amaryllis, hyacinter, julrosor och iskonvaljer. Patinerade krukor, silverskimrande julkulor och en mängd fina dekorationer, som gör julen extra vacker, förgyller grankvistar och mossa. Trädgården blir varm och inbjudande av tända eldar och marschaller. Trädgården är så vacker även under vintertid, så det är fint att kunna få uppleva och inspireras hur vi kan använda vår trädgård även vintertid!.

Under marknaden serverar trädgårdscafé värmande soppa, och annat gott.

Det som också gör julmarknaden så populär och välbesökt är fantastiska utställare! I marknadsstånden säljs det mat och dryck, sötsaker och bröd, inredning och skinn, stickat och sytt, smycken och mycket mer. Mer information om julmarknaden kan ni läsa på www.zetas.se

 

Många av utställare har flera betalsätt; kontanter, kort och Swish. Men för att vara på säkra sidan, ta gärna med dig kontanterI år finns dessvärre inte möjlighet att ta ut kontakter i Zetas kassa. Närmsta bankomat finns på Tangentvägen 4.

Marknaden är till stor del utomhus, så tänk på att klä er varmt. Kläder efter väder.

Vi åker stor buss med gott om plats i bagaget. Om ni planerar att köpa något skrymmande bör ni kolla med busschauffören innan ni handlar. 

Avresa från Hudiksvalls Resecentrum 07.00, med påstigning längs resvägen enligt överenskommelse vid bokning.

Pris 450 kr

Bokning & information 0650-15 000             buss@hudiktaxi.se 

 

Reservation för ändringar

KOMMANDE BUSSRESOR

Övriga resor
Julmarknad Zetas
lördag 24 nov

Övriga resor
Skidskytte VM Östersund
lördag 16 mar